Animaties

We like
to move it,
move it!

Nee, we beginnen geen verhuisbedrijf...
Maar we gaan wél wat beweging toevoegen met onze in-house animatiestudio!

ANIMATIES

Bijna net zo goed als films van Pixar*

Meestal kan een verhaal wel een plaatje gebruiken. En soms moet je nog een stapje verder dan dat. Als je veel of ingewikkelde informatie over wil brengen terwijl de kijker óók nog wakker moet blijven dan kan een animatie uitkomst bieden. Met beweging en geluid hou je de aandacht van je doelgroep beter vast en blijft informatie langer hangen.

* bij vergelijkbaar budget (150 - 200 miljoen euro).

1

WAARVOOR gebruik je Animaties?

Het is geen wedstrijd, maar bewegend beeld wint sowieso.

Mensen onthouden een boodschap véél beter als het in de vorm is van een video of animatie. Dus weg met saaie tekst of simpele afbeeldingen, als je wilt dat jouw boodschap in de spotlights komt te staan, dan is bewegend beeld pas echt rock-’n-roll.

Storytelling

Via storytelling kunnen we complexe verhalen vertalen naar boeiende, visuele reizen waarmee we je publiek betoveren. Move over Hans Kazan (werkt'ie nog eigenlijk?).

Branding

Onze branding animaties zijn als het ware de visuele stem van je merk, waarmee je een krachtige indruk achterlaat en je identiteit stevig op de kaart zet. <<een woordgrap met "rots in de branding">>

Educatieve videos

Maak van leren een visueel feestje met educatieve video’s, waarmee je complexe informatie omzet in begrijpelijke en boeiende animaties.
#geenkauwgomindeklas

Productintroducties

Zet je nieuwe product in de schijnwerpers met onze op maat gemaakte productintroductie animaties die de unieke features en voordelen laten schitteren. Lights, camera, action!

online campagnes

Trap je online campagnes af met onze pakkende animaties die je boodschap versterken, de conversie verhogen en stay connected met je doelgroep.

Explanimations

Maak van je ingewikkelde concepten of verhalen hapklare, vermakelijke animatie-snacks die je verhaal stukje bij beetje duidelijk maken. Mmmmh, lekker.

2

Hoe doen
we dat dan?

1
CONCEPT & IDEEVORMING

Let's get started. We beginnen met een gesprek om je doelen perfect in kaart te brengen. Daarna komt er een beetje brainpower aan te pas en komen de creatieve ideeën bovenborrelen.

2
SCRIPT EN STORYBOARD

We schrijven een pakkend script en maken een storyboard om de verhaallijn te visualiseren.

3
ANIMATIE- PRODUCTIE

Na je akkoord op de vorige stap beginnen we direct met het daadwerkelijke animeren van je video. Now we're gettin' somewhere!

4
AUDIO DESIGN

Het juiste geluid is essentieel. We voegen passende muziek en geluidseffecten toe om je animatie tot leven te brengen. Een voice-over kan natuurlijk ook!

5
REVISIES EN FEEDBACK

Tijd voor wat feedback! Samen met jou maken we eventuele aanpassingen en zorgen ervoor dat je volledig tevreden bent met het eindresultaat.

6
LEVERING EN PUBLICATIE

We leveren je afgewerkte animatie op in het gewenste formaat en helpen je bij de publicatie op de juiste kanalen.

3

2D, 3D &
motion graphics

2D animaties

Explanimations  –  Infographics  –  Illustration

Motion graphics

Typography  –  Logo animation  –  Design elements

3D Animaties

Video enhancement  –  Animated interfaces  –  Video tracking

4

Show(reel) Me WHAT YOU GOT