Ook altijd al een bastard willen zijn?

Ook altijd al een bastard willen zijn?

Wil jij er nét zo sexy uitzien als een creative bastard? Dat kan nu! Voor de liefhebbers hebben we wat eigen merchandise verzonnen. Niet alleen omdat we het zelf erg leuk vinden om te maken, maar ook omdat wat ons betreft íedereen een bastard mag zijn (zo lang we je geen salaris hoeven uit te keren). Wil jij ook liefst een bastard zijn?

Door:
Misha

Dit kun je allemaal scoren:

  • Vette shirts met "leuke teksten" (vinden we zelf).
  • Vette hoodies met "leuke teksten" (vinden we zelf).
  • Vette mokken met "leuke teksten" (I'm starting to see a pattern here...), zoals ‘Is het al pauze?’


Mocht je nu nog niet overtuigd zijn: we hebben zelfs een vette gymtas! Kun je ook lekker de bastard uithangen in de sportschool. Nu ben je wel overtuigd toch? Door onze merchandise aan te schaffen wordt je automatisch een ere-bastard én je zorgt er ook indirect voor dat je favoriete designers en art-directors stiekem hun brood kunnen beleggen met twée soorten beleg! Chocopasta met kipfilet anyone?

Check de collectie
No items found.
Door:
Misha

THE END!

Or is it? Wil je meer weten, druk dan op de dichtsbijzijnde knop.

10 lastige vragen over de kansen en bedreigingen van AI

We kunnen het niet langer negeren. Artificial Intelligence is here to stay. Midjourney, ChatGPT en Stable Diffusion, allemaal spannende ontwikkelingen die de termen "creativiteit" en "originaliteit" steeds moeilijker te definiëren maken.

Lees verder
Door:
Bailey

Schotland.

Zo vol als het vliegtuig zat op de heenweg, zo vol was ook ons programma in die drie dagen. Na een korte vlucht zetten we voet op vaste Schotse grond in Edinburgh en maakten we kennis met onze eigen lokale BOB; Ross.

Lees verder
Door:
Misha

Wat kost een website?

De vraag komt bijna wekelijks voorbij. Een klant wil een nieuwe website en één van de eerste vragen is: "wat kost ie?” Een hele begrijpelijke vraag, je geeft niet zomaar een blanco cheque, je wilt van tevoren weten waar je aan toe bent. Maar ja, wat kost een nieuwe website?

Lees verder
Door:
Tom